tiistai 16. toukokuuta 2023

Avoimet ovet Viksbergissä lauantaina 27.5.2023 klo 12–14!

Tervetuloa katsomaan, mitä Wiksbergin kartanon talousrakennuksessa tapahtuu! Yhdistyksen hallituksen jäsenet ja kaupunginarkkitehti Sirkka Köykkä esittelevät rakennusta ja korjausten eri vaiheita. Yläkerran hätäpoistumistien ovi on asennettu paikoilleen, ja sisäportaikkoa ja kaiteita rakennetaan parhaillaan.

Palstavastaavat esittelevät vuokrattavia viljelypalstoja, niistä antaa lisätietoja Asko Vuorinen: 040 8257250, askovuo@gmail.com.

Avoimien ovien aikana voi myös kätevästi liittyä Wiksbergin kartanon viljelypalstat ry:n jäseneksi täyttämällä jäsenkaavakkeen. Vuosijäsenmaksu henkilöjäseniltä on 20 €,  ja yhdistysjäseniltä 120 €. Samalla voi varata oman viljelypalstan, jonka hinnat vaihtelevat palstan koon mukaan. 

Korjaukset jatkuvat rahoituksesta riippuen. Siksi syksyllä järjestetään seuraava tempaus talousrakennuksen kunnostustöiden tukemiseksi.  Järjestämme hyväntekeväisyyshuutoakaupan 9. syyskuuta 2023 talousrakennuksen pihapiirissä. Eri tahot ja yksityishenkilöt voivat lahjoittaa myytävää huutokauppaan. Myös lahjakortit ovat tervetulleita. Kannattaa jo varautua ja katsella kotoa, löytyisikö sieltä jotain sopivaa, tauluja, taide-esineitä, työkaluja, polkupyöriä...  Kuljetuksiin voi saada apua, ja tavaroita voi lahjoittaa jo nyt.  Yhteydenotot Outi Rämö: outi.ramo@gmail.com, p. 040 086 9057 tai Heikki Tanski: heikki.tanski1@gmail.com, p. 050 344 3639.

Tervetuloa viettämään kesäistä päivää Wiksbergiin! Myös viereinen puisto alkaa olla parhaimmillaan, täynnä linnunlaulua! Osoite: Kuivakorventie, Viksberg, Forssa.

Lisätietoja: tiedottaja Arja Kanerva, sähköposti erika.kanerva@gmail.com.


Kuvat: Outi Rämö

Kartanon vanhaa puistoa



Portaikkoa rakennetaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti